Sari la conținut

News flash - 15 martie 2015

15 martie 2015. Actorul Liam Neeson, unul dintre cei mai profitabili eroi de acţiune din zilele noastre, a declarat că vrea să renunţe la acest gen de lungmetraje în viitorul apropiat. Neeson, în vârstă de 62 de ani, este dispus să mai facă două filme de acest gen. Considerat un actor „serios” până acum câţiva ani, Neeson a surprins criticii şi spectatorii cu rolul din „Taken”, apărut în anul 2008. De atunci a mai jucat în două continuări ale producţiei, şi a interpretat personaje asemănătoare în alte producții.

Studiourile Disney au anunţat oficial lansarea unei continuări a animaţiei de mare succes "Frozen". Producţia apărută în 2013 a încasat 1,3 miliarde de dolari la box-office, a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film animat şi a devenit un fenomen global. Până la premieră, a cărei dată nu a fost anunţată, fanii "Frozen" pot vedea în cinematografe un scurtmetraj cu eroinele Elsa şi Anna, înaintea filmului "Cenuşăreasa". 

Aceleaşi Studiouri Disney au anunţat şi planurile pentru mai multe producţii din seria "Star Wars". Dacă "Episode Seven: The Force Awakens" se lansează anul acesta, în decembrie, fanii nu vor avea mult de aşteptat până la următoarele aventuri în universul imaginat de George Lucas. Gareth Edwards regizează "Rogue One", cu o poveste despre care nu se ştie mare lucru. Filmul va fi lansat în decembrie 2016 şi o va avea pe Felicity Jones în rolul principal. Iar "Episode 8" din saga Star Wars va apărea câteva luni mai târziu, în mai 2017.