Sari la conținut

News flash - 20 iulie 2014

20 iulie 2014. Actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux se vor căsători la sfârşitul acestei lunii, în Mexic, după o logodnă de aproape doi ani. La nuntă vor mai fi prezente şi alte celebrităţi, precum Courtney Cox, Chelsea Handler, Sheryl Crow, Ben Stiller, Toby Maguire şi Jimmy Kimmel.

Regizorul american Ron Howard va produce un documentar despre The Beatles, una dintre cele mai de succes trupe din istorie. Filmul se va concentra pe perioada 1960 - 1966 din cariera grupului. Howard va colabora cu Paul McCartney, Ringo Starr şi Yoko Ono Lennon. 

Actorul Gerard Depardieu va produce vodcă bio în Rusia, una pe care o descrie ca fiind „de sărbătoare”. Ce presupune partea „bio”? Depardieu sustine că băutura va fi produsă cu apă de izvor de munte şi din produse care respectă mediul. Actorul a primit în urmă cu un an şi jumătate cetăţenie rusă şi plănuieşte să lanseze şi un restaurant în Moscova.

Actorul Sean Bean vrea să nu mai moară în filme şi a lansat, în acest scop, o campanie pe Twitter. Bean a murit de 25 de ori în filme, până acum. Şi-a tăiat gâtul din greşeală, a fost străpuns cu baioneta, a fost îngropat de viu şi a fost decapitat. 

Febra „Transformers” a cuprins China! Unsprezece fermieri chinezi au renunţat la agricultură pentru a construi Autoboţi şi Decepticoni uriaşi, din piese de maşini vechi. Până acum, foştii fermieri au construit 100 de roboţi. Fiecare costă 16.000 de dolari.