Sari la conținut

News flash - 21 decembrie 2014

21 decembrie 2014. Studiourile Sony au decis să anuleze premiera comediei "The Interview", cu Seth Rogen şi James Franco, după ce o grupare de hackeri a dat publicităţii ameninţări de terorism. În film, personajele interpretate de cei doi actori merg în Coreea de Nord pentru un interviu cu Kim Jong Un, iar guvernul Statelor Unite le dă o însărcinare suplimentară: să-l asasineze pe dictator. În ultimele săptămâni, hackerii, care îşi spun "Guardians of Peace", au dat publicităţii documente, emailuri şi chiar filme nelansate ale studiourilor Sony, într-un atac fără precedent.

Un alt proiect cinematografic a cărui acţiune avea loc în Coreea de Nord a fost anulat. Studiourile New Regency au renunţat la un thriller care trebuia sa fie regizat de Gore Verbinski şi care-l avea pe Steve Carrell în rolul principal. Filmările ar fi trebuit să înceapă în luna martie a anului viitor.

Regizorul Tim Burton a anunţat recent, într-un interviu, că vrea să realizeze o continuare a comediei de succes "Beetlejuice", lansată în anul 1988. Burton le-a mai dat fanilor o veste bună: Michael Keaton şi Winona Ryder îşi vor relua rolurile din primul film. "Beetlejuice" este povestea a două fantome care vor să scape de oamenii din casa lor şi îl cheamă în acest scop pe spiritul interpretat de Michael Keaton.

Actriţa Natalie Portman a declarat de curând că rolul ei din trei episoade ale seriei "Star Wars" aproape i-a distrus cariera. Ea a menţionat că majoritatea regizorilor şi producătorilor erau convinşi că este o actriţă proastă, din cauza rolului prinţesei Amidala din seria lui George Lucas.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anunţat că "Boyhood", regizat de Richard Linklater, este filmul său preferat din 2014. Producţia cu Ethan Hawke şi Patricia Arquette este până acum marea favorita la Oscaruri. Si criticii vad acest film cu ochi buni.