Sari la conținut

News flash - 22 februarie 2015

22 februarie 2015. Regizorul şi producătorul Zack Snyder a dat publicităţii, pe Twitter, prima imagine cu supereroul Aquaman, interpretat de Jason Momoa. Personajul va avea o apariţie scurtă în "Batman vs Superman", care se va lansa anul viitor. În producţie va mai apărea şi Wonder Woman, interpretată de Gal Gadot. Astfel, Snyder pune bazele echipei de supereroi Justice League, care va avea parte de propriul film, în 2017.

Producţia "50 Shades of Grey" a doborat recorduri de box-office weekendul trecut, şi în România, şi în lumea întreagă. Cu toate acestea, fanii vor trebui să aştepte câţiva ani pentru continuare. Regizoarea primului film, Sam Taylor Johnson, nu vrea să se ocupe şi de cele două continuări, iar studiourile producătoare nici nu au scenarii pregătite. 

Actriţa franceză Marion Cotillard va juca alături de Michael Fassbender în "Assassin's Creed", adaptarea după seria de jocuri video cu acelaşi nume. Este a doua colaborare a actorilor: ei tocmai au încheiat filmările pentru o adaptare cinematografică a piesei "Macbeth", de William Shakespeare. 

Sud-africanul Neil Blomkamp va regiza un nou film din seria "Alien". În acelaşi timp, Ridley Scott lucrează la "Prometheus 2", care face parte din aceeaşi serie. Blomkamp are şi el experienţă cu... extratereştri. A regizat "District 9", un science fiction cu buget mic care a fost nominalizat la Oscar. Al treilea lungmetraj al său, "Chappie", cu Hugh Jackman, ajunge în cinematografele din România luna viitoare.