Sari la conținut

News flash - 22 martie 2015

22 martie 2015. Festivalul Internaţional de Film DaKINO a ajuns la cea de-a 24-a ediţie! Şi începe în forţă, cu o proiecţie în premieră a unui film de Oscar. „Still Alice", cu Julianne Moore în rol principal, va fi prezentat în deschiderea festivalului - joi, pe 26 martie, începând cu ora 20.00. Julianne Moore a câștigat pentru acest rol Premiul Oscar, Premiul BAFTA și Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță. Ediţia de anul acesta a Festivalului DaKINO se va desfășura în perioada 26-29 martie la București şi aduce filme... numai unul şi unul! Dintre producţiile de Oscar din acest an, "DaKINO 24" va prezenta și "Wild", în regia lui Jean-Marc Vallée, şi "Boyhood", regizat de Richard Linklater.

Actorul Ed Skrein preia ştafeta de la Jason Statham şi îl joacă pe cel mai bun curier în producţia de acţiune "Transporter Refueled". Scenariul filmului este scris de Luc Besson. Premiera va avea loc în iunie, anul acesta. Din distribuţie face parte şi Ray Stevenson.

Ni se pregăteşte un nou film cu supereroi! Ryan Reynolds îl interpretează pe Deadpool, un asasin care, după ce este tratat de cancer, rămâne plin de cicatrici şi de... superputeri. Filmul este regizat de Tim Miller. Din distribuţie face parte şi actriţa Morena Baccarin, care o interpretează pe Copycat, o mercenară.

După succesul înregistrat de filmul "The Fault in Our Stars", Hollywood lansează în curând o nouă adaptare după un volum al autorului John Green. "Paper Towns" este povestea lui Q, un adolescent american. Atunci când Margo, fata de care este îndrăgostit, dispare, Q pleacă în căutarea ei.

Filmările pentru "Captain America: Civil War" încep în trei săptămâni. În noua producţie Marvel, Iron Man şi Captain America intră în conflict. Cei doi se ceartă pe un proiect de lege care ar urmări şi restricţiona activitatea supereroilor. Din distribuţie fac parte Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson şi Jeremy Renner. În producţia regizată de Anthony şi Joe Russo va apărea şi Spiderman ca personaj.