Sari la conținut

News flash - 24 mai 2015

24 mai 2015. Studiourile Paramount încearcă să copieze modelul Marvel şi să creeze un "univers cinematografic" pentru seria lor de mare succes "Transformers".  Pentru a dezvolta viitoarele proiecte a fost angajat producătorul Akiva Goldsman, care la rândul lui i-a recrutat pe scenarişti de la producţii de succes precum "Iron Man", "The Avengers" şi serialele "The Walking Dead" şi "Lost". "Transformers 5" va apărea peste doi ani în cinematografe. Până acum, celelalte filme din serie au încasat 3,7 miliarde de dolari. 

Actriţa Maggie Gyllenhaal, în vârstă de 37 de ani, a declarat recent că un producător de la Hollywood i-a spus că este prea bătrână pentru a interpreta iubita unui personaj de 55 de ani. Gyllenhaal, care a fost nominalizată la Oscar pentru prestaţia din "Crazy Heart", spune că atunci când a auzit acest comentariu "mai întâi s-a simţit rău, apoi s-a enervat şi în cele din urmă a râs". 

Actorul şi fostul wrestler Dwayne "The Rock" Johnson a oficiat nunta unui fan în timpul unui eveniment de promovare al noului său film, "San Andreas". Norocosul mire este comicul Nick Mundy, care spune că The Rock este idolul lui de foarte mulţi ani.

Actriţa Reese Witherspoon o va interpreta pe zâna Tinkerbell din "Peter Pan" într-o nouă adaptare cinematografică a poveştii. Scenariul pentru proiectul care vrea să privească Neverlandul dintr-o perspectivă nouă va fi scris de Victoria Strouse. Aceasta a conceput şi povestea pentru filmul Pixar "Finding Dory".