Sari la conținut

News flash - 25 ianuarie 2015

25 ianuarie 2015. Actorul britanic Simon Pegg va fi unul dintre scenariştii celui de-al treilea film din seria "Star Trek". El îl şi interpretează pe Scotty unul dintre personajele principale din franciza iniţiată de JJ Abrams. Al treilea film, care ar trebui să ajungă în cinematografe anul viitor, va fi regizat de Justin Lin, cel care a revigorat seria "Fast and Furious".

Nicolas Cage va juca în satira "Army of One", în care interpretează un simplu bărbat care îl vânează pe Osama Bin Laden. Producţia are potenţialul de a naşte controverse, pentru că regizorul este Larry Charles, cel responsabil de comedia "Borat", cu Sascha Baron Cohen. Povestea este inspirată din viaţa unui muncitor în construcţii care a încercat să se... strecoare în Afganistan şi Pakistan pe cont propriu, de mai multe ori.

Guvernul nord-coreean i-a acuzat pe selecţionerii de la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin că instigă la terorism, din cauza proiecţiilor din oraş ale comediei "The Interview", cu Seth Rogen şi James Franco. Problema este că filmul rulează în cinematografele din Germania, iar proiecţiile n-au nicio legătură cu Berlinala.