Sari la conținut
News Alert

News flash - 26 octombrie 2014

26 octombrie 2014. O nouă producţie Marvel Studios, "Avengers 2: Age of Ultron", se anunţă a fi blockbusterul anului 2015. Pelicula se va lansa în aprilie şi îi are pe Robert Downey Jr, Scarlett Johansson şi CHris Evans în rolurile principale. Regizor este Joss Whedon, cel care a realizat prima producţie "Avengers" şi care este pe locul al treilea în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie. 

Actorul Nicolas Cage boicotează cea mai nouă producţie în care joacă, "Dying of the Light", care a fost filmată în România, anul trecut. Producătorii filmului au preluat controlul asupra montajului acestuia, iar Cage, regizorul Paul Schrader şi actorul Anton Yelchin îi îndeamnă pe cinefili să nu meargă sa vadă produsul final în cinematografe. 

Cea de-a optsprezecea ediţie a Festivalului FIlmului Francez aduce începând de vineri, la Bucureşti, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu, Buzău, Târgu Mureș și Constanța, cele mai noi lungmetraje franţuzeşti. Invitat special este cineastul Pierre Etaix, căruia organizatorii evenimentului îi dedică o retrospectivă.

Actorul Christian Bale îl va interpreta pe Steve Jobs într-un nou film biografic, scris de Aaron Sorkin şi regizat de Danny Boyle. Potrivit declaraţiilor lui Sorkin, Bale nici n-a trebuit să dea o probă pentru ca realizatorii să fie convinşi că va fi perfect în rol. CEO-ul de la Apple a mai fost interpretat de Ashton Kutcher în producţia "Jobs", lansată anul trecut. 

Keanu Reeves recunoaşte că marile studiouri de film de la Hollywood nu prea i-au mai oferit roluri în ultima vreme. Actorul a mărturisit că şi-ar fi dorit foarte mult să interpreteze un supererou precum WOlverine sau Batman. Până atunci, el joacă rolul principal în filmul de acţiune cu buget mic, "John Wick", care are până acum parte de cronici pozitive.