Sari la conținut

News flash - 31 august 2014

31 august 2014. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în sfârşit, după nouă ani de relaţie. Nunta a avut loc sâmbăta trecută, la vila cuplului din sudul Franţei. Cei doi au şase copii împreună, dintre care trei biologici şi trei adoptaţi. 

Actriţa Jennifer Aniston caută proiectul ideal cu care să se lanseze şi ca... regizor. Interpreta, cunoscută mai ales pentru rolul lui Rachel Green din serialul „Friends”, a declarat că nu este interesată de poveşti de groază, science-fiction sau thrillere.

Tom Hanks va interpreta pentru a treia oară rolul profesorului Robert Langdon, după filmele „Codul lui DaVinci” şi „Îngeri şi demoni”. A treia producţie din serie se numeşte „Inferno”, va fi regizată tot de Ron Howard, şi este o adaptare după cartea cu acelaşi titlu scrisă de Dan Brown.

O bicicletă care i-a aparţinut regretatului actor Robin Williams, a fost scoasă recent la licitaţie, în scopuri caritabile. Obiectul, realizat pe comandă, a fost vândut cu 20.000 de dolari.

Actorul, regizorul şi scenaristul Sylvester Stallone lucrează la un film autobiografic. Vestea a fost anunţată de către mama cineastului. Stallone se bucură de una dintre cele mai ocupate perioade ale vieţii sale. Pregăteşte „Rambo V”, dar şi „Eroi de sacrificiu 4”. 

Producţia „Serena”, cu Bradley Cooper, Jennifer Lawrence şi Ana Ularu în rolurile principale, va fi lansată în cinematografele din Marea Britanie pe 24 octombrie. Regizoarea filmului, Susanne Bier, a fost premiată cu Oscar în 2011 pentru cel mai bun film străin.

Pe aceeași temă