Sari la conținut

News flash - 6 iulie 2014

6 iulie 2014. Fiul lui Robert Downey Jr, Indio, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat pentru posesie de cocaină. Actorul din "Iron Man" și-a internat băiatul la o clinică de dezintoxicare. O sursă apropiată tânărului a dezvăluit că Indio consumă droguri de la vârsta de 12 ani. Robert Downey Jr. s-a luptat şi el cu dependenţa de narcotice şi de alcool.

Actriţa Lindsay Lohan i-a dat în judecată pe producătorii jocului video "Grand Theft Auto 5", pentru că i s-a părut că unul dintre personaje, Lacey Jonas, seamănă cu ea. De asemenea, ea susține că producătorii s-au folosit de personaj în campania de marketing. Potrivit lui Lohan, Lacey Jonas seamănă cu ea la voce, trăsături şi îmbrăcăminte.

Veteranul de război despre care Angelina Jolie a făcut filmul "Unbroken" a murit săptămâna aceasta, la vârsta de 97 de ani. Louis Zamperini, sportiv olimpic, a plutit, în derivă, pe o plută improvizată, pe Oceanul Pacific timp de 47 de zile şi apoi a fost prizonier în lagărele japoneze, în Al Doilea Război Mondial.

Nicolas Cage este bunic! Nora sa, scenarista de origine română Danielle Cage, a născut un băieţel, care a primit numele Lucian Augustus Coppola Cage. Prenumele Lucian a fost ales tocmai pentru că este de origine românească. 

Academia Americană de Film a dat în judecată familia regizorului Joseph Wright, pentru că a vândut la o licitaţie statueta Oscar câştigată de cineast. Trofeul a fost vândut cu aproape 80.000 de dolari. Wright a primit Oscarul în anul 1942, pentru regia musicalului "My Gal Sal". Academia are dreptul de a cumpăra cu 10 dolari orice statuetă pe care a acordat-o.

Actorul Robin Williams s-a internat săptămâna aceasta într-o clinică de tratare a dependenţei de alcool. Actorul nu a mai băut din 2005, dar a apelat la clinică pentru a continua programul de abstinenţă de la alcool.

Actorul Joe Manganiello, din "Magic Mike" şi "Sabotage", a fost numit cel mai sexy burlac din anul 2014 de către editorii revistei "People".  Manganiello va juca în continuarea filmului "Magic Mike".