Sari la conținut

Recomandări Digi Play - 5 aprilie 2015

5 aprilie 2015. Echipa emisiunii „Ca-n filme” vă recomandă astăzi pe platforma Digi Play: AVENTURILE LUI "ARTHUR", MINUS 25 DE GRADE și LEGENDA LUI BRUCE LEE.

AVENTURILE LUI "ARTHUR"
Luc Besson a scris şi a regizat trei filme dedicate celor mai mici dintre spectatori. "Arthur şi Minimoys", "Arthur şi răzbunarea lui Maltazard" şi "Arthur 3: Războiul celor două lumi" prezintă aventurile unui băieţel printre Minimoys: creaturi minuscule care locuiesc în grădina familiei lui. În fiecare dintre cele trei filme, Arthur se confruntă cu un inamic periculos: Maltazard.

MINUS 25 DE GRADE
O echipă de exploratori şi oameni de ştiinţă porneşte într-o misiune de cercetare în Antarctica. Cei patru bărbaţi scapă de un accident mortal datorită celor opt câini de sanie excepţionali. Obligaţi să părăsească zona, oamenii trebuie să-i lase pe câinii îndrăgiţi în urmă, în vântul îngheţat, cu promisiunea că se vor întoarce. Dar se apropie cea mai mare furtună, furtuna secolului, şi toate mijloacele de transport sunt suspendate, astfel câinii rămân izolaţi. Din distribuţia filmului fac parte Paul Walker, Jason Biggs şi Bruce Greenwood.

LEGENDA LUI BRUCE LEE
Miniseria biografică în două părţi prezintă toate momentele importante din viaţa legendarului actor şi practicant de arte marţiale, de la naşterea sa, la perioada petrecută în Statele Unite, până la moartea sa în circumstanţe misterioase, la vârsta de doar 32 de ani. Din distribuţie fac parte Danny Chan, Gary Daniels şi Linda Lang.