Sari la conținut

Digicult - 14 martie 2015

14 martie 2015. Dacă înainte de anul 1990, produsele muzicale din Occident erau un adevărat lux pentru români, libertatea ne-a dat undă verde... la muzică. Casetele video sau audio obţinute cu greu, pe sub mână, în timpul comunismului, au devenit, peste noapte, accesibile tuturor.

Din anul 1954 şi până astăzi, tipografia Braille din cadrul Asociaţiei Nevăzătorilor din România este singura instituţie care tipăreşte cărţi în alfabetul special destinat nevăzătorilor. O mană cerească pentru persoanele cu deficienţă de vedere din România, persoane care vor să citească, să descopere, să cunoască, să aibă acces la informaţie.
Cele mai multe dintre aceste persoane sunt lecţii de viaţă... pentru FIECARE dintre noi.

Una dintre cele mai interesante scriitoare ale tinerei generații, Ana Maria Sandu este autoarea unor volume traduse în limbile franceză și italiană. Cea mai recentă carte a sa, "Aleargă", a devenit spectacol de teatru. Debutul său editorial, un volum de poezie, vorbeste despre  complicata lume a copilăriei. La Digicult, Ana Maria Sandu retrăiește poezia pierdută a acelor vremuri.