Sari la conținut
News Alert

Digicult - 18 aprilie 2015

18 aprilie 2015. Imediat după evenimentele din decembrie 1989, Compania de Librării Bucureşti, adică fosta reţea a librăriilor de stat, a trecut, administrativ, în subordinea Ministerului Culturii. Cum spaţiile în care acestea activaseră până atunci aparţineau primăriilor, iar afaceriştii vânau orice imobil bine poziţionat, Compania de Librării s-a trezit ameninţată... cu dispariţia.

Este prozator, dramaturg și scenarist, a câștigat premii literare importante, iar cărțile sale au fost traduse în 6 limbi. La Digicult, Lucian Dan Teodorovici ne dezvăluie marile aventuri din copilărie, de unde a prins gustul poveștilor și ce dezamăgiri a trăit puștiul crescut la țară, odată ajuns la oraș.

A fost solistul uneia dintre cele mai iubite trupe rock din România. Continuă să fie idolul a milioane de fani. Întors în țară, după o experiență australiană de aproape un deceniu, Ovidiu Ioncu pornește din nou la drum, alături de grupul care-i poartă numele de scenă: "Kempes". A lansat de curând un album și pregătește și alte aventuri muzicale.