Sari la conținut

La Volan - Audi RS3 Sportback, gata de start

16 decembrie 2014. Audi a dezvăluit primele imagini și informații ale modelul RS 3 Sportback. Cel mai puternic vehicul compact din segmentul premium se poate lăuda cu un sunet puternic și atractiv, turații antrenante și putere pură. Motoarele în cinci cilindri de la Audi sunt legendare. Cu o putere de 367 de cai, unitatea supraalimentată care dispune de cinci cilindri propulsează modelul de la zero la o sută de kilometri pe oră în 4,3 secunde, iar viteza maximă poate fi extinsă până la 280 de kilometri pe oră.

În comparație cu Audi A3 Sportback, garda la sol este redusă cu 25 de milimetri. Direcția progresivă, suspensia sport RS și sistemul opțional Audi Magnetic Ride sunt proiectate special pentru acest model.  În spatele jantelor cu diametru de 19 inci, Audi oferă, la cerere, frâne ceramice pentru puntea față - o premieră pentru segmentul compact premium. O transmisie S Tronic cu șapte trepte de viteză realizează schimbul acestora mai rapid decât cea din echiparea modelului precedent.

Ca să fiți la curent și cu alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.