Sari la conținut

La Volan - Băiatul bun și băiatul rău de la Aston Martin

15 septembrie 2014. Așa cum a făcut și cu DB9, Aston Martin duce monocromatica la extrem. Vanquish Carbon Black Edition e negru din cap până în picioare… sau din plafon până în roți. Britanicii au apelat chiar și la „pleoape” negre pentru faruri ca să păstreze tematica. Cu jante vopsite negru lucios, inserții din fibră de carbon la nivelul oglinzilor laterale și a mânerelor ușilor, Vanquish Carbon Black va fi cu siguranță o prezență de temut și greu de observat noaptea pe o alee întunecată. Singurele elemente disponibile în altă culoare decât negru sunt etrierii sistemului de frânare, care pot fi și gri, roșii sau galbeni.

Aproape la fel de amenințătoare, chiar dacă mai luminoasă, este varianta Carbon White. Ambele ediții speciale sunt disponibile atât pe Vaquish Coupe, cât și pe Vanquish Volante - versiunea decapotabilă.

Mai multe detalii nu au fost comunicate încă, dar Aston Martin va aduce aceste modele la Salonul Auto de la Paris, unde se va afla și echipa emisiunii „La Volan”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 10:30 și prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă