Sari la conținut
News Alert

La Volan - BMW sărăbătorește titlul DTM cu ediții speciale

22 octombrie 2014. BMW s-a mișcat rapid după cucerirea titlului în DTM. În onoarea campionului Marco Wittmann, divizia M a constructorului bavarez a lansat o ediție limitată a modelului M4, botezată DTM Champion Edition. Aceasta va fi disponibilă într-o singură culoare - alb - și în doar 23 de exemplare, care reprezintă numărul de concurs al lui Wittmann.

Printre elementele de design distinctive se numără capota motorului și portbagajul negre, dunga neagră de pe lateralele mașinii, culoarea portocalie de la nivelul grilei și autocolante cu numărul lui Wittmann pe uși. Pe geamurile spate se regăsesc steagul Germaniei și inscripția „WIT, DTM Champion 2014”. La interior, autograful lui Marco Wittmann este prezent în mai multe locuri, iar fiecare exemplar este numerotat. BMW a lansat și o ediție specială a Seriei 1, DTM Edition. Aceasta nu este însă limitată ca număr de unități și reprezintă un pachet pe care clienții îl pot comanda, pentru doar 350 de euro.

Sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin, puteți urmări la lucru un alt BMW: prima mașină electrică a mărcii germane, i3.