Sari la conținut
News Alert

La Volan - BMW Seria 2 Gran Tourer, de la 29.600 de euro

27 aprilie 2015. BMW Seria 2 Gran Tourer este primul model compact premium din lume care oferă până la şapte locuri. Noul model va debuta pe piaţa din România in vara acestui an şi este disponibil în două versiuni pe benzină şi trei diesel. Dintre acestea se remarcă versiunea BMW 220d xDrive, singurul model cu tracţiune integrală din segment. Preţul de început al monovolumului este de 29.600 de euro pentru 218i şi 30.400 de euro pentru 216d, cu TVA inclus. Ambele au propulsoare de 1,5 litri şi trei cilindri.

La fel ca toate motoarele care echipează noul BMW Seria 2 Gran Tourer, acestea beneficiază de pachetul complet TwinPower Turbo. Vârful de gamă este reprezentat de BMW 220d xDrive care este disponibil de la un preţ de început de 39.600 de euro, cu taxe incluse.

Monovolumul este disponibil în mai multe versiuni echipare - Advantage, cu o echipare bogată, urmată de Sport Line şi Luxury Line unde clienții pot opta pentru combinaţii predefinite de elemente de design exterior şi interior. De asemenea, se poate comanda și bine cunoscutul pachet M Sport. În ciuda dimensiunilor sale compacte, noul BMW Seria 2 Gran Tourer oferă un spaţiu amplu şi un portbagaj generos, a cărei capacitate poate fi extinsă de la 645 la 805 litri.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.