Sari la conținut

La Volan - Citroen C1 Urban Ride, jucăria (extra)urbană

6 noiembrie 2014. Micul crossover C1 Urban Ride de la Citroen se anunță a fi un automobil premium și a fost gândit pentru a veni în sprijinul celor care vor să folosească și alte drumuri în afara celor asfaltate. Garda la sol este mărită cu un centimetru și jumătate față de geamănul său, C1, iar protecțiile de plastic de pe toate laturile protejează caroseria dar contribuie și la capitolul imagine.

Constructorul  pune la dispoziția clienților o gamă variată de culori vii în diferite combinații și va avea printre rivali pe la fel de atrăgătorul Opel Adam Rocks. C1 Urban Ride va fi oferit în două variante de caroserie - cu cinci și cu trei uși. Ca motorizări, francezii pun la dispoziție o unitate de un litru care dezvoltă 68 de cai putere și una de 1,2 litri și 82 de cai putere, ambele cuplate la o cutie de viteze manuală  în cinci rapoarte. În funcție de preferințele clienților nu este exlus să fie pusă la dispoziție și o cutie automată.

Pentru alte noutăți interesante din industria auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.