Sari la conținut

La Volan - Citroen, marca preferată a francezilor

10 iunie 2015. Conform unui studiu efectuat la sfârșitul lunii trecute, Citroen este marca preferată a francezilor. Sondajul a vizat imaginea companiilor din Hexagon în faţa publicului. Iar la baza acestui rezultat stă strategia de reînnoire a produselor companiei, demarată anul trecut de producătorul auto. În clasamentul celor mai cunoscute 30 de companii franceze din toate sectoarele, Citroen ocupă primul loc, la egalitate cu Michelin, cunoscutul producător de anvelope.

Marca franceză este în plină dezvoltare a unui proiect amplu care cuprinde totul - începând de la vehicule, materialele de comunicare, până la experienţele oferite clienţilor atât în mediul virtual cât şi în punctele de vânzare. Iar toate acestea sunt, ca pentru orice mare companie, esențiale în construirea imaginii mărcii. Din 1919, Citroen a devenit actor principal pe piața auto, oferind soluţii concrete şi pozitive problemelor ridicate de fiecare epocă.

Astăzi, modelele Citroen reprezintă o referință în materie de design, confort și tehnologie utilă. Cu peste 10.000 de puncte de vânzare şi service-uri pe teritoriul a 90 ţări, Citroen a vândut peste 1,2 milioane vehicule în 2014. China a devenit una dintre cele mai importante piețe pentru producătorul auto francez. Din patru modele Citroen produse, unul se vinde acolo. De reţinut sunt şi cele opt titluri de campion mondial repurtate la WRC, dar şi primul titlu de campion mondial la Constructori FIA, în cadrul Campionatului Mondial de Turisme, în 2014.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă