Sari la conținut

La Volan - Cu Volkswagen la plajă

20 octombrie 2014. Piața braziliană este extrem de importantă pentru Volkswagen. Producătorul german e prezent acolo încă din anii '50 și e lider de vânzări în țara cafelei. Pe baza modelului Golf, mașina cel mai bine vândută în Brazilia și Argentina timp de 25 de ani consecutiv, Volkswagen a produs o utilitară aventuroasă, numită Saveiro. Până la urmă, în America de Sud, aventuri se găsesc la tot pasul. Și se mai găsesc și plaje, așa că nemții au conceput o ediție specială a lui Saveiro, destinată exact oamenilor care merg la plajă.

Deși e botezată „Surf” și poartă elemente de design ce duc cu gândul la valuri și la celebrul sport originar din Polinezia, camioneta poate fi o propunere interesantă și pentru cei care se duc la plajă să joace fotbal, de exemplu, nu să facă surf. Propulsat de un motor de 1,6 litri ce poate rula atât cu benzină cât și cu etanol, Saveiro Surf va fi lansat oficial la Salonul Auto din Sao Paulo, de la sfârșitul lunii.

Pentru automobile lansate la Salonul Auto de la Paris, urmăriți sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.