Sari la conținut
News Alert

La Volan - Duster Pick-Up pentru o companie petrolieră

9 octombrie 2014. Dacia a fost foarte secretoasă în privința variantei pick-up a SUV-ului Duster, dar până la urmă, informațiile s-au scurs în presă. Duster Pick-Up e real, a fost omologat și deja primul client se bucura de el. Folosim singularul, deoarece cumpărătorul primelor 500 de unități este o companie petrolieră, la comanda căreia s-a și realizat acest model.

Caroseria este construită de Romturingia și prezintă două locuri și o benă capabilă să care până la 450 de kilograme. De asemenea, elemente de protecție suplimentare au fost adăugate la exterior. Sub capotă se află motorul diesel de 1,5 litri și 110 cai putere, iar tracțiunea este integrală. Zeze unități au fost livrate beneficiarului, iar restul vor intra în posesia companiei până la finalul anului următor. Oficialii Renault au confirmat faptul că nu există planuri pentru un model disponibil clienților persoane fizice.

Pentru a vedea ce noutăți a adus grupul Renault la Salonul Auto de la Paris, urmăriți sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.