Sari la conținut

La Volan - Exercițiu de imaginație de la IVECO

26 septembrie 2014. Designerii IVECO vor să demonstreze că utilitarele nu sunt sinonime cu un aspect plictisitor. Marca italiană a lansat Vision, care reprezintă viziunea sa asupra viitorului în materie de vehicule comerciale.

Dintre elementele cele mai interesante amintim stâlpii A, care au abandonat structura solidă pentru a permite o vizibilitate mai buna, lucru încercat în trecut de Volvo sau Fiat. Sau senzorii care identifică ce bunuri sunt transportate și sugereaza moduri de așezare a lor în interior. Sau ecranul panoramic de deasupra parbrizului, unde sunt proiectate imaginile surprinse de o camera amplasată în spate. Tehnologia este prezentă și la nivelul motorizării: IVECO Vision este propulsat de Dual Energy System, grație căruia poate rula în modul electric la viteze mici, fiind ajutat de un motor termoelectric în restul situațiilor.

Dacă doriți să aflați și alte noutăți din lumea auto, nu ratați emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin și difuzată de Digi24 în fiecare sâmbătă, de la 10:30.

Pe aceeași temă