Sari la conținut

La Volan - Facelift pentru Chrysler 300

27 noiembrie 2014. În cadrul Salonului de la Los Angeles, constructorul amercian Chrysler a adus noul 300, limuzina de clasă mare a mărcii. Aceasta vine cu o noua grilă frontală, blocuri optice și spoilere modificate dar și multă tehnologie de ultimă oră.

Sedanul american poate fi comandat cu tracțiune spate sau integrală și va fi propulsat de un motor V6 de 3,6 litri sau un V8 HEMI de 5,7 litri cu 365 de cai-putere care dezvoltă 300, respectiv 365 de cai-putere. La interior, seria 300 revizuită beneficiază de materiale de calitate superioară și două display-uri digitale. Unul de șapte inci poziționat între ceasurile bordului și unul de 8,4 inci pe consola centrală, parte ale unui sistem multimedia.

Printre noile tehnologii puse la dispoziția clienților se regăsește un sistem activ de siguranță care anunță impactul frontal iminent sau sistemul de avertizare la depășirea marcajului de separare a căilor de rulare. Lansat deocamdată doar în Statele Unite, Chrysler 300 va ajunge în Europa la începutul anului viitor, iar în România poate fi achiziționat cu un preț începând de la 30.000 de euro fără TVA.

Pentru a afla mai multe noutăți din lumea auto urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.