Sari la conținut

La Volan - Facelift pentru gama BMW Seria 3

11 mai 2015. BMW Seria 3 este modelul care a creat segmentul sedanurilor sport moderne, iar de 40 de ani este privit ca un simbol al acestei clase de automobile. De-a lungul celor şase generaţii, BMW Seria 3 a impus standardele pentru dinamică, eficienţă şi design. Acum, aproape fiecare al patrulea BMW vândut la nivel mondial este un BMW Seria 3 Sedan sau Touring, ceea ce face ca această gamă de modele să fie cea mai de succes din portofoliul mărcii. Noua Serie 3 va fi disponibilă, încă de la lansare, cu patru motoare pe benzină şi şapte diesel. Acestea dezvoltă între 116 și 326 de cai-putere, iar consumul mediu mixt este situat între 7,9 și 3,8 litri la suta de kilometri.

Versiunile acestei serii pot fi comandate atât cu tracţiune spate, cât şi cu sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive, la anumite modele. Prizele laterale de aer largi din spoilerul faţă oferă modelului german o prezenţă stilistică şi mai puternică. Acestora li se adaugă forma sculpturală şi precisă a barelor. Designul nou al farurilor cu lumini LED pentru zi, subliniază impactul vizual puternic şi sportiv al automobilului. Spoilerul spate include decoraţiuni specifice fiecărei linii de design, iar stopurile LED standard accentuează lăţimea automobilului. Acum, interiorul lasă o impresie şi mai elegantă, cu materiale noi şi detalii cromate pentru butoane, prizele de aer şi panoul de control. O gamă vastă de opţiuni precum tapiţeria, decoraţiunile interioare, noile jante și culorile pentru exterior completează specificaţia noilor BMW Seria 3.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.