Sari la conținut

La Volan - Ford Mustang se vinde și în România

26 ianuarie 2015. Primul model Mustang va fi vândut oficial în România începând din acest an. Este pentru prima dată când oficialii mărcii au luat această decizie în cei aproape 50 de ani de când este produs. Noile modele coupe şi decapotabile Ford Mustang promit niveluri de performanţă şi rafinament de clasă mondială începând de la 35 de mii de euro. Peste nouă milioane de Ford Mustang au fost vândute de la lansare, în 1964.

Muscle car-ul american este unul dintre cele 25 de modele noi pe care Ford le va lansa în Europa în următorii ani. Motorului Ford V8 de cinci litri care generează peste 426 cai-putere i se alătură acum noul propulsor EcoBoost de 2,3 litri. Acesta utilizează injecţia directă, distribuţia variabilă a supapelor şi supraalimentarea pentru a asigura performanţă utilă. Galeria de admisie unică şi compartimentul supraalimentării îi permit să asigure performanţa la care se aşteaptă şoferii de Mustang, cu o putere proiectată de peste 309 cai-putere. Noul Mustang dedicat pieței europene a primit sisteme noi de suspensie faţă şi spate. Automobilul american prezintă un număr semnificativ de tehnologii inovative, care asigură şoferilor informaţii, control şi conectivitate îmbunătăţite atunci când doresc acest lucru. Cu ajutorul butoanelor de pe consolă, şoferul poate ajusta rapid rigiditatea direcţiei, reacţia motorului şi setările de transmisie şi de control electronic al stabilităţii.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.