Sari la conținut

La Volan - Honda CR-V facelift, în showroom din primăvară

7 ianuarie 2015. În primăvara acestui an, în showroom-uri va fi disponibilă noua Honda CR-V. SUV-ul japonez a primit un facelift discret și vine cu un aer de prospețime la nivelul caroseriei. Designul a fost actualizat în noua linie estetică a produselor companiei.

Modificările principale au vizat grila frontală, spoilerul și farurile care includ acum lumini de zi cu tehnologie LED. De asemenea, au fost redesenate și stopurile spate. Și interiorul a primit un upgrade de imagine și include acum elemente cromate și materiale de cea mai bună calitate. Pe planșa de bord regăsim un display tactil al cărui sistem controlează funcțiile de infotainment și de navigație. În ceea ce privește partea tehnică, noul CR-V dispune de un nou motor diesel de 1,6 litri care produce 160 de cai-putere și consumă doar 1,6 litri la suta de kilometri. Acesta este cuplat la o cutie automată cu nouă trepte de viteză. Versiunea cu tracțiune doar pe puntea față are sub capotă un motor mai economic, tot diesel, de 1,6 litri și 120 de cai-putere. Toate motorizările respectă normele de poluare Euro 6.

Ca să fiți la curent și cu alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.