Sari la conținut

La Volan - Hyundai a dezvăluit interiorul mașinii i20

5 septembrie 2014. Încă un model programat să debuteze pe scena mondială la Salonul Auto de la Paris, din octombrie, și-a înregistrat avanpremiera. Deși nu au organizat o lansare în toată regula, cei de la Hyundai au venit cu mai multe informații despre i20 și cu primele imagini din interiorul compactei.

Dincolo de faptul că producătorul coreean pune accent pe materialele și finisajele de o mai bună calitate din habitaclu, importante sunt și detaliile despre motorizările ce vor fi oferite în Europa. i20 va avea trei propulsoare pe benzină și două diesel. Notăm prezența unui benzinar de 1,25 litri disponibil fie cu 75 fie cu 84 de cai putere și a unuia de 1,4 litri și 100 de cai.

Transmisiile disponibile sunt una manuală în șase trepte sau una automată în patru. Motoarele diesel, unul de 1,1 litri și 75 de cai putere și unul de 1,4 litri și 90 de cai, pot fi conectate doar la cutia manuală. A doua generație a lui Hyundai i20 va fi intra la vânzare pe piața europeană din noiembrie anul acesta.

Pentru alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă