Sari la conținut
News Alert

La Volan - Hyundai a dezvăluit noul i20

16 decembrie 2014. Hyundai Motor Europa a prezentat noua generație i20 Coupe, completând astfel aceasta gamă cu un model sportiv. În premieră, Hyundai propune un model din clasa B în trei uși, cu diferențe semnificative față de varianta cu cinci uși. Noul i20 Coupe are un profil unic. Montanții A, B și C conferă un aspect dinamic.

Cu toate că dispunde de un design atletic și atrăgător, noul Coupe al mărcii sud-coreene rămâne un model practic: spațiul oferit de portbagaj, cu o valoare de 336 litri, este de referință în segmentul său. În partea frontală, grila hexagonală, un element distinctiv al noilor modele Hyundai, este încorporată în spoiler. Gama de motorizări Euro 6 include propulsoare pe benzina și diesel, cu puteri cuprinse între 75 și 100 de cai-putere. O nouă motorizare pe benzină de 1,4 litri va fi disponibilă încă de la lansare, iar alta turbo, tot pe benzină, dar de un litru, se va alătura gamei din 2015. Proiectat și construit în Europa, i20 Coupe a fost conceput pentru a răspunde exigențelor și nevoilor clienților europeni. Noua generație i20, inclusiv modelul în trei uși, este fabricată în uzina de la Izmit, Turcia.

Mai multe informații din lumea auto, puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.