Sari la conținut

La Volan - Jaguar eliberează felinele

22 octombrie 2014. Divizia de Operațiuni Speciale a celor de la Jaguar Land Rover a lansat un program numit Heritage Driving Experience. Practic, oricine se poate prezenta în Anglia, la centrul de testare Fen End din Warwickshire, pentru a conduce modele Jaguar clasice sau moderne. Evident, nu gratuit. Însă britanicii au anunțat prețuri pentru toate buzunarele, de la 95 pâna la 2.000 de lire.

Dacă, de exemplu, achiziționați pachetul Jaguar Experience, care costă maximum 250 de lire, veți putea să fiți plimbat cu mașini precum XK150 sau Mark 2… sau să îmbinați vechiul cu noul și să conduceți un E-Type și un F-Type. Pentru 750 de lire puteți să trăiți aventura deosebită de a pilota modelele care în anii 50 au câștigat celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans, C-Type și D-Type. În fine, dacă banii nu sunt o problemă, 2.000 de lire vă garantează o zi întreaga alături de mașini din toată istoria Jaguar.

Pentru alte noutăți interesante din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentata de Ana Cristina Călin.