Sari la conținut

La Volan - Mazda CX-3, de la 15 mii de euro în România

8 mai 2015. Prețurile pentru Mazda CX-3, noul SUV subcompact de la Mazda, încep de la 15.290 de euro cu TVA inclus. Crossover-ul japonez va fi disponibil în cinci niveluri de echipare: Emotion, Challenge, Attraction, Revolution şi Revolution TOP și în 17 variante de configurare, în funcție de motorizare, transmisie și tracțiune. Încă de la versiunea de bază, pachetul de dotări este unul bogat. Acesta include sistemul i-STOP, care oprește și repornește automat motorul la staționarea în trafic, aer condiţionat, computer de bord și comenzi audio pe volan. Automobilul dispune de sistem de evacuare dublu, sisteme de asistenţă la plecarea din rampă şi de monitorizare a presiunii în pneuri.

Cu nivelul Attraction, clienții vor beneficia adițional de blocuri optice față și spate cu tehnologie LED. Pachetul mai include jante de aliaj de 16 inci, pilot automat, aer condiționat automat, scaune față încălzite și senzori de ploaie și de lumină. Costul acestei versiuni ajunge la 19.790 de euro cu TVA inclus. Următorul nivel de echipare, Revolution, are ca preț de pornire 20.590 de euro cu TVA, iar dotările care se vor adăuga includ jante de aliaj de 18 inci, cameră video pentru marșarier și padele pentru transmisia automată.

Noua Mazda CX-3 poate fi echipată cu trei variante de motorizare: motorul SKYACTIV-G pe benzină, în două variante de putere și un diesel. Se poate opta între transmisia automată cu șase rapoarte sau manuală cu tot atâtea trepte. SUV-ul subcompact poate fi comandat în variantă cu tracţiune față sau cu sistemul de tracţiune integrală de nouă generaţie Mazda. Noul model va beneficia de garanție extinsă la cinci ani, în limita a 150.000 de kilometri.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.