Sari la conținut

La Volan - Mazda CX-3 debutează în Europa

10 februarie 2015. Producătorul auto Mazda va prezenta mai multe modele noi la cea de-a 85-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, care își deschide porțile în luna martie. Japonezii vor expune noul model Mazda CX-3, cel de-al cincilea nou model lansat în ultimele șase luni - alături de două noi generaţii de modele, noua Mazda MX-5 şi recent introdusa Mazda 2, precum şi versiunile cu facelift ale Mazda CX-5 şi Mazda 6. Dintre acestea, Mazda CX-3, primul crossover al mărcii, îşi va face debutul european.

Micul SUV este disponibil în variantă cu tracțiune integrală sau doar pe roțile din față. Combinaţia între performanţă şi eficienţa consumului de combustibil este oferită de tehnologia SKYACTIV. Mazda CX-3 este pregătit să intre la vară într-un segment aglomerat și cu o creştere rapidă. Mult așteptată este și cea de-a patra generație a roadsterului MX-5. Modelul care a fost lansat pentru prima dată în urmă cu 25 de ani, va ajunge pe piaţă în toamnă. Constructorul nipon aduce în Elveția și noul model Mazda 2. Automobilul care aparține segmentului B a câştigat premiul „Maşina Anului 2014" în Japonia şi Volanul de Aur în Europa, dar și în România. Mazda CX-5 şi Mazda 6 completează principalele atracţii de la Geneva. Pe lângă exteriorul supus unui facelift discret şi interiorul reproiectat, cele două automobile includ noi sisteme de siguranţă activă, cum ar fi farurile adaptive cu LED, o premieră pentru Mazda.

Ca să fiți la curent și cu alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.