Sari la conținut

La Volan - Mercedes-Benz GLE Coupe vs BMW X6

15 decembrie 2014. Mercedes-Benz a făcut publice primele imagini și informații cu noul GLE Coupe. SUV-ul Mercedes va intra într-o luptă acerbă cu deja conscratul X6 de la BMW. Acesta va fi disponibil în trei versiuni - două standard și supersportiva AMG.

Ca motorizări, versiunea 350 d 4MATIC dispune de un diesel care produce 258 de cai-putere, iar 400 4MATIC de un benzinar V6 de 333 de cai. Vârful de gamă, 450 AMG are sub capotă tot un V6, dar care livrează 367 de cai-putere. Cu ajutorul sistemului Dynamic Select, șoferul poate opta pentru una dintre cele cinci moduri de rulare puse la dispoziție de inginerii germani. Interiorul are puternice accente sportive alături de tot confortul și spațiul Clasei E. Încă din echiparea standard, ocupanții acestui SUV beneficiază de scaune și volan sport și nu lipsesc ornamentele din aluminiu sau lemn. În ceea ce privește sistemele de singuranța, Mercedes GLE Coupe dispune de nu mai puțin de zece. Fiecare face mai ușoara viața șoferilor neatenți sau grăbiți. Lansarea oficială a acestei game va avea loc la în luna ianuarie, la salonul auto de la Detroit.

Sâmbată, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin puteți afla mai multe noutăți din industria auto.