Sari la conținut
News Alert

La Volan - Mici retușuri pentru Mercedes Clasa B

16 septembrie 2014. Clasa B, primul model Mercedes ce a folosit noua platformă cu tracțiune față, a avut de așteptat trei ani pentru a primi un upgrade. Așteptarea a luat sfârșit însă și marca din Stuttgart a prezentat faceliftul pentru 2015.

La exterior, modificările au apărut în locurile obișnuite, și anume la nivelul grupurilor optice și al barelor de protecție. De menționat faptul că acum există opțiunea de a comanda faruri cu tehnologie LED pe Clasa B. În habitaclu se remarcă un ecran mai mare pentru sistemul de infotainment, de opt inci, dar există în continuare și versiuni mai mici. Instrumentele de bord au fost și ele redesenate. Noile niveluri de echipare sunt Style, Urban și AMG Line, iar Mercedes a introdus și pachetele Night, Exclusive și AMG Exclusive pe acest model.

În privința motorizărilor, clienții vor avea de ales dintre cinci dieseluri și patru propulsoare pe benzină, dar vor exista și versiuni electrice și pe gaz natural. Livrările noului model încep la sfârșitul lui noiembrie. Până atunci, puteți urmări alte noutăți din lumea auto în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin și difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30.

Pe aceeași temă