Sari la conținut

La Volan - MINI John Cooper Works, la a treia generație

15 decembrie 2014. Start pentru cea de-a treia generație a atletului suprem din segmentul automobilelor mici: noul MINI John Cooper Works. Modelul oferă o combinație unică de performanțe de circuit, o tradiție bogată a două branduri renumite în lumea auto, alături de calitatea premium și posibilitățile unice de personalizare ale noii generații MINI.

Noul automobil se definește prin plăcere extremă a condusului bazată pe tehnologia motorului, suspensie și aerodinamică ce sunt derivate din experiența în motorsport. Se remarcă și particularități de design specifice modelului pentru exterior și interior pentru o mai mare diferențiere față de versiunea MINI Hatch cu trei uși pentru a sublinia caracterul individual al modelului. Modelul marchează debutul celui mai puternic motor care a echipat vreodată un model de serie al marcii premium din Marea Britanie. Propulsorul pe benzină de 2,0 litri cu patru cilindri, dezvoltat pe baza celei mai noi generații MINI TwinPower Turbo livrează acum 231 cai-putere. Se remarcă și eficiența consumului: 6,7 litri la suta de kilometri pentru mașinile care au cutie manuală și 5,7 litri pentru cele care au cutie automată. În echiparea standard este oferit și controlul dinamic al stabilității.

Pentru alte informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.