Sari la conținut

La Volan - Mondeo a ajuns în România

10 septembrie 2014. A cincea generație a celei mai importante berline produse de Ford în ultimii zeci de ani a apărut și în România. Deocamdată doar într-un eveniment de prelansare, pentru că de cumpărat nu va putea fi cumpărat decât de la sfârșitul lunii.

Primul model Ford disponibil în Europa cu faruri LED, Mondeo apare pe piața noastră și cu a doua generație a sistemului de infotainment SYNC și centuri cu airbaguri pentru locurile din spate. După lansare vom putea alege între cinci motorizări - două pe benzină și trei diesel - disponibile într-un total de opt variante de putere. Din primăvara lui 2015 se va adăuga încă un benzinar gamei, cel de un litru, Ecoboost, 125 de cai putere. Dintre cele actuale, menționăm propulsorul Ecoboost de 1,5 litri și 160 de cai putere fabricat chiar la Craiova, dar și dieselul de doi litri și 210 cai, cel mai puternic de pe Mondeo.

Pentru alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă