Sari la conținut

La Volan - Noua gamă Citroen C4, din 2015

15 ianuarie 2015. Lansată în 2010 și produsă într-un număr de peste 450.000 de unități, cea de-a doua generație Citroen C4 este reînnoită în 2015. Modificările estetice sunt aduse farurilor care vin cu lumina de zi cu tehnologie LED și stopurilor cu efect 3D. La acestea se adauga noi tehnologii utile și motorizări de ultimă generație.

Confortul este notabil, grație unui comportament rutier ce filtrează zgomotele la rulare, fără a face vreun compromis în materie de manevrabilitate. La bord, noua gamă C4 dispune de un sistem acustic de referință, de scaune față cu funcție de masaj și de pavilion panoramic vitrat, prevăzut cu stor de protecție electric. Spațiul interior este generos, datorită ampatamentului de 2,61 metri, banchetei spate rabatabile fracționat și portbagajului de 408 litri, o referință în acest segment. Șoferul unui C4 are la dispoziție, din acest an, sistem de asistență la demarajul în rampă, control inteligent al tracțiunii și sistem de monitorizare a unghiului mort. Motorizările de ultimă generație sporesc performanțele și reduc consumul. Propulsoarele disponibile au un consum între 3,3 și 4,8 litri la suta de kilometri. Viitorii clienți pot alege dintr-o gamă de nouă culori și pot opta pentru jante de până la 18 inci.

Pentru cele mai interesante noutați, teste și reportaje auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.