Sari la conținut

La Volan - Noul Audi A6 în showroom-uri

3 februarie 2015. Producătorul de la Ingolstadt  a adus noul Audi A6 facelift şi în showroom-urile din România. Cei interesați îl pot comanda la un preţ care începe de la 43.900 euro cu toate taxele incluse. Această sumă este valabilă pentru versiunea cu motor pe benzină de 1.8 litri TFSI, care dezvoltă 190 cai-putere și este cuplat la o cutie manuală cu şase trepte.

Cea mai ieftină versiune diesel este cea cu motor de doi litri care produce 150 de cai-putere și poate fi achiziționată contra sumei de 44.900 de euro. Toate diselurile de doi litri ale gamei poartă indicativul „Ultra", semn că automobilul are cote mici la nivelul noxelor. Același indicativ îl regăsim și la benzinarul de 1,8 litri cuplat la o cutie de viteze automată cu șapte rapoarte. Toată gama de motorizări a lui Audi A6 a fost modernizată odată cu restilizarea caroseriei, iar noile populsoare asigură un consum cu 22% mai mic faţă de predecesoarele lor. O noutate importantă la noile A6 este eliminarea nivelurilor de echipare convenţionale în favoarea unei dotări standard mai generoase decât la versiunea precedentă. Clienţii au posibilitatea acum să-şi personalizeze mașina după preferințe şi să opteze pentru motorizarea dorită alături de echipamentele preferate.

Ca să fiți la curent și cu alte noutăți din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.