Sari la conținut
News Alert

La Volan - Noul Audi Q7, sportivitate și confort

18 decembrie 2014. Germanii de la Audi au prezentat primele imagini cu cea de-a doua generație a celui mai mare SUV al mărcii, Q7. Acesta impune ca și până acum standarde în segmentul SUV premium. Greutatea redusă cu 325 kilograme și centrul de greutate coborât oferă noului Q7 o agilitate superioară. Totodată, este cel mai spațios vehicul din segment.

Deși dimensiunile exterioare au fost reduse față de modelul precedent, mașina oferă un spațiu interior sporit. De acesta beneficiază pasagerii, în timp ce compartimentul de bagaje a rămas unul generos. Sistemele sale inovatoare de asistență și infotainment trimit SUV-ul în fruntea grupului, iar noile motorizări consumă în medie cu 26% mai puțin carburant. Propulsoarele oferă valori excelente pentru segmentul SUV-urilor mari echipate cu tracțiune integrală permanentă. Unitățile de trei litri TDI și TFSI dezvoltă 272, respectiv 333 cai-putere. Acestea propulsează noul Audi Q7 de la zero la o sută de kilometri pe oră în 6,1 secunde cel pe benzină și în 6,3 secunde, dieselul.  

Mai multe informații din lumea auto, puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.