Sari la conținut
News Alert

La Volan - Noul Peugeot 508, direct la vânzare

11 septembrie 2014. După câteva detalii primite acum câteva luni, Peugeot revine cu mai multe imagini și informații despre faceliftul modelului 508. Limuzina mărcii franceze primește grupuri optice noi, o nouă grilă și bare de protecție redesenate. Pe variantele de echipare de top se regăsesc faruri LED, în timp ce stopurile LED vin standard.

La interior există head-up display și un siste de infotainment nou, cu ecran tactil de șapte inci. Din nou, aceste dotări depind de nivelul de echipare. Există noutăți și în gama de motorizări: un diesel de doi litri și 180 de cai putere - disponibil și în varianta cu 150 de cai - și un propulsor pe benzină de 1,6 litri și 165 de cai putere.

Deși Salonul Auto de la Paris este prilejul perfect pentru ca toți constructorii francezi să-și dezvăluie cele mai recente modele, Peugeot s-a grăbit. 508 va fi prezent la evenimentul de la începutul lui octombrie, dar poate fi cumpărat încă de acum.

Sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin, vă aduce alte noutăți interesante din lumea auto.

Pe aceeași temă