Sari la conținut

La Volan - Noul Renault, inspirat de KITT

4 septembrie 2014. Renault a ales o metodă ingenioasă de a-și promova noul vehicul utilitar, Trafic. Francezii au refăcut genericul unui popular serial din anii '80, unde mașina este un personaj celebru.

Unul dintre serialele americane care au ajuns, în sfârșit, în România, în anii de după revoluție, a fost Knight Rider, cunoscut la noi drept KITT. În fiecare episod, personajul principal, jucat de David Hasselhoff, le venea de hac răufăcătorilor cu ajutorul mașinii sale autonome și vorbitoare, KITT.

Renault a luat genericul acelui serial și l-a refacut, transformându-l într-un clip publicitar pentru noul Trafic, utilitara sa cu cele mai mari vânzari - 1,6 milioane de unitați la nivel global. În viziunea francezilor, personajul principal este șoferul unei dube super-tehnologizate, iar mesajul pe care aceștia au vrut să-l transmită este că lucrătorii comerciali și vehiculele lor sunt eroii de zi cu zi. 

Pentru cele mai tari noutăți, teste și reportaje auto, moto și chiar velo, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”.

Pe aceeași temă