Sari la conținut

La Volan - O nouă ediție specială Rolls-Royce

29 aprilie 2015. Cunoscutul constructor de automobile de lux, Rolls-Royce a prezentat în această primăvară o nouă ediție limitată a gamei Phantom. Britanicii au conceput Phantom Limelight Collection pentru un număr restrâns de clienți ai mărcii. Automobilul va fi produs în doar 25 de exemplare și va avea un preț de pornire de peste 500.000 de euro.

Limuzina care pune la dispoziția proprietarului o serie de accesorii speciale a fost dezvoltată de inginerii diviziei Bespoke Collection Cars. Iar la proiectarea locurilor din spate au fost ajutați de o echipă de medici care au calculat poziția optimă a corpului în timpul deplasărilor. Posibilitățile de personalizare sunt nenumărate, iar la bază stau două echipări - Light și Dark. Prima dintre acestea oferă nuanța Seashell cu accesorii contrastante în culoarea Navy Blue, în timp ce echiparea Dark are la bază nuanta Navy Blue, combinata cu piele in tonuri deschise.

Pasagerii au la dispoziție mai multe spații de depozitare a bijuteriilor. Caroseria va purta o culoare dedicată excusiv acestei ediții - Gala Blue, iar jantele vor avea, de asemenea, un design care se va regăsi doar pe acest model. Au nouă spițe și sunt vopsite în două nuanțe. Limuzina va fi asamblată pe liniile de producție de la Goodwood, Marea Britanie și pot fi deja comandate oriunde în lume.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.