Sari la conținut
News Alert

La Volan - O nouă față pentru Audi

16 octombrie 2014. Audi va aduce la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie, prima mașină creată de noul său designer-șef, Marc Lichte. Este vorba despre un concept ce va indica noua direcție de design a mărcii. Audi a fost criticată pentru aspectul șters al modelelor sale și pentru faptul că acestea seamănă prea mult între ele.

Marca din Ingolstadt l-a adus în februarie, de la compania-mamă Volkswagen, pe Marc Lichte, care a creat, printre altele, ultimele două generații de Golf și modelul Scirocco. Pe lângă faptul că va prefața elementele de design exterior și interior care se vor regăsi în toată gama Audi, conceptul ce va debuta la Los Angeles ar putea anunța chiar un nou model. Conform zvonurilor, ar fi vorba despre A9, cea mai recentă navă amiral a mărcii, sau despre un rival pentru BMW X6.

Până să vedem ce ne rezervă salonul auto din Statele Unite, sâmbătă vedeți ce ne-a adus cel de la Paris. De la ora 10:30, în emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin, puteți urmări un material special de la evenimentul din capitala Franței.