Sari la conținut

La Volan - O nouă gamă a Seriei 6 de la BMW

19 decembrie 2014. BMW a dezvăluit noua gamă a Seriei 6 - Gran Coupe, Coupe și Cabriolet. Acestea îndeplinesc cele mai înalte aşteptări ale unui automobil sport de lux în privinţa dinamicii, confortului, tehnologiei avansate şi eleganţei. De asemenea, întăresc prezenţa mărcii într-un segment de piaţă al superlativelor, al pasiunilor şi emoţiilor puternice.

Noile modele vor fi prezentate în premieră la Salonul Auto de la Detroit şi îşi vor face debutul pe piaţă, inclusiv în România, în prima parte a anului viitor. Designul nou pentru grila radiatorului, bara faţă şi cea spate accentuează lăţimea caroseriei, precum şi puterea şi robusteţea automobilului. Evacuarea este pusă în valoare prin elemente de decor de dimensiuni mai mari. Nou dezvoltate, farurile LED integrale, disponibile standard,  emană o imagine sofisticată şi vin cu o interpretare nouă a eblematicelor faruri duble BMW. Interiorul oferă o ambianţă exclusivistă unde se regăsește și echiparea cu piele în două culori care este disponibilă opţional. Motorizările disponibile pentru această gamă sunt în număr de trei - două pe benzină și una diesel. Acestea livrează între 313 și 450 de cai-putere. Viteza maximă este limitată electronic la 250 de kilometri pe oră.

Mai multe informații despre versiunile Seriei 6 puteți afla mâine de la ora 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.