Sari la conținut

La Volan - Opel Astra, dezvăluit în toamnă

7 mai 2015. Cea de-a 11-a generaţie a modelului compact Opel va fi vedeta Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie. Deși surprins în teste complet camuflat, iar detaliile nu pot fi intuite, oficialii mărcii dau asigurări că noua generație Opel Astra va avea un design modern și va dispune de cele mai noi tehnologii din domeniu. Concepția automobilului a pornit de la zero și va avea foarte puține elemente comune cu actuala generație.

Noua compactă germană va fi mai performantă din toate punctele de vedere, iar spaţiul va fi utilizat într-un mod eficient. Un exemplu elocvent îl reprezintă dimensiunile exterioare care au fost reduse, în timp ce spaţiul destinat ocupanţilor noului vehicul a crescut substanţial. De asemenea, inginerii care s-au ocupat de dezvoltarea acestui model au redus dramatic greutatea acestuia. Lucru care îl va face mult mai agil şi cu un impact extrem de favorabil asupra consumului de carburant. Vehiculul compact, care va fi produs din toamnă, va fi propulsat doar de motoare de ultimă generaţie. De asemenea, va fi primul model Opel nou care va fi lansat cu serviciul unic Lconectat - Opel OnStar , care este pregătit să ofere clienților asistenţă şi ajutor 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.