Sari la conținut

La Volan - Park Lane, o nouă ediție a MINI Countryman

18 martie 2015. Lansarea modelului MINI Countryman Park Lane marchează un alt pas înainte pentru gama Countryman, prin aventurarea în segmentul premium al clasei compacte. Agilitatea MINI este experimentată într-o manieră nouă de condus, datorită poziţiei înalte a scaunelor la care se adaugă experiența oferită de sistemul opţional de tracţiune integrală ALL4. Stilul său individual este subliniat de un concept de design şi culoare ce a fost dezvoltat special pentru această ediţie a modelului.

Caroseria vine vopsită în două culori - Earl Grey metalizat combinat cu Oak Red, pentru acoperiş şi capacele oglinzilor retrovizoare, precum şi pentru benzile sport, ca dotare opţională. MINI Countryman Park Lane accentuează caracterul sportiv prin jantele de 18 ţoli, din aliaj uşor şi pachetul optic MINI ALL4 Exterior. Acesta include elemente nichelate de caroserie pentru barele faţă şi spate, precum şi pentru pragurile laterale. Opţional, este disponibil sistem de tracţiune integrală ALL4 pentru toate variantele modelului. Mai este pus la dispoziția clienților un pachet superior de echipamente. Dotările suplimentare includ proiectoare LED pentru ceaţă, scaune sport, aer condiţionat automat, buton Sport, senzor de ploaie și control automat al luminilor de condus. La acestea se adaugă volanul sport îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale şi pachet de stocare şi de lumini. Mașina va fi disponibilă în showroom-urile din România din vară.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.