Sari la conținut

La Volan - Prețul pentru Passat pleacă de la 22.400 de euro

5 octombrie 2014. În România, Volkswagen vinde cel mai ieftin model Passat cu 22.400 de euro, TVA inclus, în varianta Trendline, cu un motor 1,4 TSI care dezvoltă 125 de cai putere. În partea opusă a gamei de prețuri, varianta Highline în echipare standard, cu un motor de 2,0 litri și 240 de cai putere este cea mai scumpă. Va costa 42.450 de euro.

Noul Volkswagen Passat este disponibil ca și până acum, în două variante de caroserie: sedan și break. Dintre cele trei niveluri de echipare, Trendline, Comfortline și Highline, doar ultimele două pot beneficia opțional și de tracțiune integrală. Acestea dispun de o motorizare de 150 de cai putere, respectiv 150, 190 și 240 de cai putere. Fanii mărcii germane trebuie să știe că mașina este cu 85 de kilograme mai ușoară decât predecesorul model și oferă un spațiu interior mai generos, obținut prin mărirea ampatamentului cu 79 de milimetri.

Stopurile LED sunt disponibile pe toate echipările, în timp ce farurile pot fi echipate cu acest sistem, opțional. Față de generațiile anterioare, producătorul din Wolfsburg a adus un plus de lux, actualul Passat apropiindu-se considerabil, prin dotări și calitatea materialelor, de clasa premium.

Ca să fiți la curent cu mai multe noutăți din industria auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.