Sari la conținut

La Volan - Renault Kadjar, de la 18.200 de euro

16 iunie 2015. Kadjar, primul vehicul Renault fabricat în China poate fi achiziționat acum și în România. Crossover-ul francez cu o gardă la sol de 19 centimetri are un aer robust încă de la prima vedere. Primul SUV compact al mărcii intră pe o piață aglomerată, dar în plină expansiune. Aproape un vehicul din cinci vândute în lume este un crossover. În România, prețul de pornire a lui Renault Kadjar este de 18.200 de euro, cu toate taxele incluse, și poate ajunge până la aproape 30.000 de euro.

SUV-ul francez este disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și Intens. Încă de la echiparea standard, Kadjar dispune de lumini de zi cu tehnologie LED, jante de aliaj de 17 inci, limitator de viteză sau radio cu USB. Modelul entry-level are sub capotă un propulsor pe benzină de 1,2 litri, care dezvoltă 130 de cai-putere. Versiunea nu are tracțiune integrală și accelerează de la zero la o sută de kilometri pe oră în 10 secunde. Cei care vor să opteze pentru cel mai accesibil diesel, pot alege motorizarea de 110 cai-putere, la un preț de 20.000 de euro.

Tracțiunea integrală costă și vine cu un preț de 21.300 de euro. Începând cu această echipare se poate opta și pentru cutia automată de viteze. Poziționat între modelele Koleos și Captur, Kadjar măsoară 4,45 metri în lungime și are un volum al portbagajului cuprins între 472 și 1.478 de litri, cu bancheta rabatată.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă