Sari la conținut

La Volan - Seat Leon ST Cupra, automobilul sport perfect

14 ianuarie 2015. SEAT a prezentat automobilul care îmbină perfect cotidianul cu performanţele: Noul Leon ST CUPRA combină, într-o manieră unică, performanţele de top cu stilul şi caracterul practic. La o capacitate de încărcare maximă de 1.470 litri, break-ul spaniol poate accelera de la zero la o sută de kilometri pe oră în doar 6,0 secunde.  

Designul atrăgător, opţiunile de echipare individualizate şi calitatea excelentă se numără printre alte aspecte care fac din Leon ST CUPRA un automobil cu adevărat special. În stilul caracteristic mărcii Seat, raportul calitate/preţ este excelent. Un pachet concentrat de tehnologie de vârf garantează performanţele noului break. Vârful de gamă este reprezentat de motorul 2,0 TSI cu sistem dual de injecţie. În funcţie de versiune, propulsoarele generează 265 respectiv 280 de cai-putere. Consumul mediu pentru ambele versiuni de putere este de doar 6,6 litri. Suspensia cu reglare adaptivă, diferenţialul faţă blocabil, direcţia progresivă şi farurile Full-LED incluse în echiparea standard sunt doar câteva exemple pentru tehnologia sa de ultimă oră. La interior, accentul este pus pe volanul sport, cu design unic și padelele pentru schimbarea treptelor de viteză a transmisiei opţionale DSG, precum şi cu scaunele sport îmbrăcate integral în piele.

Pentru alte informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan”, prezentată de Ana Cristina Călin.