Sari la conținut

La Volan - Skoda a prezentat Superb Combi

27 mai 2015. Skoda Superb Combi va fi lansat în toamna acestui an, la Salonul Auto de la Frankfurt. Ce impresionează cel mai mult la această variantă este capacitatea de încărcare a portbagajului. Acesta are un volum de 660 de litri și poate ajunge la 1.950 de litri cu bancheta spate rabatată. Astfel, noua Skoda Superb Combi se poate lăuda cu unul dintre cele mai spațioase interioare și cu cel mai încăpător portbagaj.

Noua Superb Combi este mai lungă cu opt centimetri față de generația anterioară și are un ampatament de peste 2,8 metri. Un punct forte al noului model îl reprezintă gama de motoare, care sunt mai eficiente cu 30 la sută față de vechile propulsoare. Motorizările, în număr de șase, vor fi preluate de la sedanul gamei - trei pe benzină și trei diesel.

Clienții pot opta pentru unul dintre motoarele diesel care dezvoltă 120, 150 sau 190 de cai-putere, ori pentru unul dintre motoarele pe benzină care livrează 125, 150 sau 220 de cai-putere. Versiunea de doi litri turbodiesel cu 190 de cai-putere poate fi echipată și cu tracțiune integrală. Transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze manuale sau automate, ambele cu șase rapoarte. Din anul 2009 de când a fost lansată, gama Superb a fost comercializată în peste 200.000 de unități.

Pentru a afla mai multe informații din lumea auto, urmăriți în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.