Sari la conținut
News Alert

La Volan - SsangYong Tivoli, debut pe piața din România

17 iunie 2015. Producătorul auto sud-coreean SsangYong a comunicat prețurile noului SUV de segment B, Tivoli. Automobilul va concura pe piață cu modele precum Mazda CX-3, Renault Captur sau Nissan Juke. Dar atuul lui Tivoli va fi, cu siguranță, prețul. Versiunea de intrare în gamă costă 15.400 de euro cu toate taxele incluse. Modelul sud-coreean este oferit în patru versiuni de echipare - STD, STD Plus, DLX și DLX Plus.

Motorizările disponibile pe SsangYong Tivoli sunt în număr de două - un propulsor pe benzină și unul pe motorină, ambele cu o capacitate de 1,6 litri. Motorul pe benzină dezvoltă 128 de cai-putere, în timp ce dieselul livrează 115 cai-putere. Automobilul este echipat, încă din nivelul standard, cu ABS, EBD, ESP, șase airbaguri, pilot automat și lumini de zi cu tehnologie LED. Este disponibil, de asemenea, și sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri precum și direcția care poate fi ajustată în trei moduri, în funcție de stilul de condus. Tracțiunea integrală este opțională și costă 1.700 de euro. Tot opțional, clienții pot echipa maşina cu transmisie automată.

Cel mai scump model din gamă este cel cu echiparea DLX Plus și motor diesel, care costă 23.400 de euro. Tivoli se numără printre ultimele exemplare care poartă numele SsangYong. Compania urmeaza să treacă până în 2017 printr-un rebranding radical. Proprietarul mărcii, concernul indian Mahindra, va opta în perioada următoare pentru un nou nume și un logo nou.

Mai multe informații din industria auto puteți afla în fiecare sâmbătă, de la 10:30, în emisiunea „La Volan", prezentată de Ana Cristina Călin.

Pe aceeași temă